• < 15:00 besteld = Direct verzonden

  • Gratis verzending in België & NL         

  • Green & Clean Brandhout

  • Veilig kopen & Achteraf betalen

Welke soorten brandhout zijn geschikt voor mijn haard?

Wij zijn pionier in de levering van ovengedroogd openhaardhout, gestapeld op pallet, gesorteerd per houtsoort. Deze manier van leveren garandeert gemak, kwaliteit en de optimale brandstof voor uw haard.


Ons deskundige team staat voor u klaar

Ons deskundige team staat voor u klaar om u te voorzien van persoonlijk advies bij het kiezen van het juiste brandhout. Of u nu vragen heeft over de verschillende soorten hout voor uw houtkachel of tips nodig heeft voor het veilig aansteken van uw haard, wij helpen u graag verder. Onze passie voor ovengedroogd haardhout en onze jarenlange ervaring maken ons de betrouwbare partner voor hoogwaardige brandstof. Bij Brandhout.com streven we ernaar om het bestellen van het juiste hout nog eenvoudiger te maken, zodat u optimaal kunt genieten van uw houthaard of houtkachel.


Met onderstaande pagina's informeren we u over de diverse aspecten van goed haardhout. Heeft u ondanks deze informatie hulp nodig bij het maken van uw keuze, dan staan onze medewerkers voor u klaar om u verder te helpen.

 Door goede voorlichting hopen we het bestellen van het juiste hout nog eenvoudiger te maken. U heeft tenslotte gekozen voor een houthaard of houtkachel om er plezier van te hebben en om er behaaglijk bij te zitten op een gure winteravond. Onze jarenlange ervaring op het gebied van ovengedroogd haardhout is uw garantie voor een goed product.


Brandhout infoBestel hier uw brandhout met de juiste informatie


Relevante artikelen

Ovengedroogd brandhout

Ovengedroogd  brandhout, wat is dat ? Niet al het brandhout dat 'ovengedroogd' genoemd wordt, ..


 Goed droog en proper brandhout
 Meerpalletkorting
Uitstekende service
 Spaarpunten