• < 15:00 besteld = Direct verzonden

  • Gratis verzending in België & NL         

  • Green & Clean Brandhout

  • Veilig kopen & Achteraf betalen

Brandhout in Limburg

Heeft u een open haard of een houtkachel en u woont in Limburg of omgeving? Dan wilt u uiteraard het beste kwaliteit hout voor uw kachel of open haard gebruiken.

Uw brandhout leverancier in Limburg

Proper en droog hout, gesorteerd en met de hand gestapeld op stevige paletten. Reeds vele tevreden klanten in Limburg bestellen keer op keer bij Brandhout.com. We komen elke werkdag naar keuze uw brandhout bezorgen in Limburg.


          
          


Levering van hout in Limburg

Uw hout online bestellen is uniek en is een initiatief van www.brandhout.com. Net zoals het gestapelde ovengedroogde hout op een pallet. Als u in Limburg woont dan kunt u profiteren van gratis levering van uw bestelde hout en dat bespaart u een hoop gesleep met haardhout. Wij leveren elke werkdag bij u thuis, waar u ook in Limburg of omgeving woont.


Het gemak van hout kopen in Limburg

Wilt u een juiste keuze maken in houtsoort, schroom dan niet ons om advies te vragen. In Limburg is www.brandhout.com de pionier op het gebied van levering van ovengedroogd haardhout, waarbij kwaliteit en gemak en een goede service voor de klant hoog in het vaandel staan.

 

Informatie over brandhout in Limburg

Brandhout.com vindt het belangrijk dat u tevreden bent over het gebruik van uw haard of kachel. Een goed advies begint dan ook met heldere en duidelijke informatie. Op onze website vindt u uitgebreide informatie over stookhout in het algemeen en over Brandhout.com in het bijzonder. Deze manier van brandhout kopen in Limburg garandeert gemak, kwaliteit en de juiste brandstof voor uw houtkachel, open haard of cassette.


Gedroogd haardhout in Limburg

Het voordeel van het haardhout dat wij leveren is dat dit hout ovengedroogd is. Wij laten het hout optimaal drogen in speciaal daarvoor bestemde verhitte droogkamers. Het hout bereikt daardoor een optimale kwaliteit, is goed schoon en schimmels en ongedierte maken geen kans. Het hout blijft de karakteristieke houtgeur houden en rookt bijna niet. Deze wijze van houtbehandeling garandeert u een uitstekende kwaliteit haardhout.


Openhaardhout in Limburg kopen

In 2005 zijn wij gestart met het initiatief om gestapeld ovengedroogd openhaardhout bij de mensen op een pallet thuis af te leveren. Met onze uitstekende klantenservice en goede kwaliteit openhaardhout bedienen wij vele tevreden klanten uit heel Limburg. 

Wij leveren ons openhaardhout in kuub. Een kuub openhaardhout kan op verschillende wijzes geleverd worden. Zo kan een kuub gestort worden in een bigbag, maar het kan ook als gestapelde kuub op een pallet geleverd worden. Wij kiezen uitdrukkelijk voor een gestapelde kuub, geleverd op een pallet, omdat van een gestorte kuub vaak maar de helft overblijft. De prijs van openhaardhout hangt dus mede van de gekozen wijze af. De kwaliteit van het hout, houtsoort en de bezorging spelen ook een belangrijke rol bij de prijsbepaling. Voor meer informatie over de prijzen, verwijzen wij u graag door naar onze website.


Brandhout kopen in België

Brandhout kopen in België wordt een fluitje van een cent met Brandhout.com. Of u nu in de provincie Antwerpen, Limburg, Oost-Vlaanderen, Vlaams Brabant, of West-Vlaanderen woont, onze service dekt elke hoek van deze regio's om te zorgen dat uw huis altijd warm en uitnodigend is. Van Aartselaar tot Zoersel, en van Arendonk tot Wommelgem, wij leveren topkwaliteit brandhout en briketten dat perfect is voor elke open haard, houtkachel of vuurplaats. Ons hout is duurzaam verkregen en zorgvuldig gekozen om een hoog rendement en lange brandduur te garanderen.


Of u nu in stedelijke gebieden zoals Mechelen en Turnhout of in de rustige gemeenten zoals Kasterlee en Lier verblijft, wij staan klaar om u te voorzien van het beste brandhout voor uw behoeften. Geen angst meer voor koude dagen, met Brandhout.com bent u volledig voorbereid op een warm en gezellig thuis, overal in België.Brandhout.com levert onder andere in:AlkenHeersMaasmechelen
BeringenHerk-de-Stad

Meeuwen

BilzenHerstappeNeerpelt
BocholtHeusdenOpglabbeek
BorgloonHoeseltOverpelt
BreeHouthalenPeer
DiepenbeekKinrooiRiemst
DilsenKortessemSint-Truiden
GenkLanakenTessenderlo
GingelomLeopoldsburgTongeren
HamLimburgVoeren
HamontLommelZonhoven
HasseltLummenZutendaal
HechtelMaaseik

 Goed droog en proper brandhout
 Meerpalletkorting
Uitstekende service
 Spaarpunten