• < 15:00 besteld = Direct verzonden

  • Gratis verzending in België & NL         

  • Green & Clean Brandhout

  • Veilig kopen & Achteraf betalen

Brandhout bezorgen | Elke werkdag naar keuze | Plan zelf direct de bezorgdatum

Brandhout.com maakt voor de bezorging van uw brandhout gebruik van verschillende soorten distributie. De levering vindt plaats met een (city)trailer of met een bakwagen. Een citytrailer is een grote camion die niet in alle straten of woonerven kan komen. Mocht u twijfels hebben of dit voor uw situatie past , of is het noodzakelijk dat de levering plaatsvindt met een bakwagen (kleinere camion) ; dan is het verstandig om dit vooraf te melden. Wij plannen uw levering dan in met een bakwagen.Let op!  Uw adres dient bereikbaar te zijn voor vrachtwagens. Zijn er beperkingen in gewicht en/of afmetingen naar uw adres en kan het brandhout niet geleverd worden dan is dat geen reden voor kosteloze retourname maar gelden de retourvoorwaarden. Twijfels over de bereikbaarheid? Neem contact met ons op. Zowel de (city)trailers als de bakwagens hebben een laadklep aan de achterzijde.  Beide hebben een (electrische) transpallet bij zich waarmee de pallet brandhout gelost kan worden op bestrating.


Brandhout bezorgen in België en Nederland met (electrische) transpallet.Gelieve er rekening mee te houden dat de (electrische) transpallet alleen over vlakke bestrating kan rijden , dus niet over (ongelijke) kasseien, 

Brandhout bezorgengrind, kiezel, gras of zand. De (electrische) transpallet met de pallet brandhout weegt namelijk tussen de 1000 en 2000 kg. dus is een harde, vlakke ondergrond absoluut noodzakelijk (hellingen zijn een risico voor de correcte plaatsing van uw pallet brandhout) .


Paletten met brandhout worden standaard op de stoep geplaatst. Indien gewenst kunt u de chauffeur vragen of de pallet op een door u gewenste locatie neergezet kan worden. De chauffeur bepaalt wat wel of niet mogelijk is. Let wel, we hebben er geen enkel belang bij de pallet neer te zetten op een plek die u niet wenst echter de plaatsing moet wel kunnen op een wijze waarop ongelukken en schade vermeden worden (e.e.a. ter beoordeling chauffeur). 

 

Let op, schade als gevolg van plaatsing op uw terrein (bijv. verzakte bestrating etc. ) is voor uw eigen rekening. De levering bij vakantieparken en appartementen gebeurt tot aan de hoofdingang of op de begane grond. Mocht de pallet onverhoopt niet op de door u gewenste plaats neergezet worden dan is dat geen reden voor het kosteloos retour nemen van de pallet(s) brandhout. In dat geval gelden de retourvoorwaarden.

  

Brandhout.com, ik wil graag een datum afspreken zodat ik aanwezig kan zijn bij het bezorgen

Op het bestelformulier kunt u direct de gewenste bezorgdatum kiezen. Als u liever telefonisch contact heeft over een bezorgdatum dan zullen we binnen een werkdag contact met u opnemen om een datum af te spreken, vermeld in dat geval bij de opmerkingen dat u nog contact wenst over de bezorgdatum.  Kiest u direct een datum dan zullen we dat zonder tegenbericht ook gelijk voor u inplannen (onder voorbehoud van ontvangen betaling en beschikbaarheid in transport). Indien mogelijk ontvangt u in de ochtend van de bezorgdatum nog een mail met de verwachte lostijd en Track en Trace van ons (we proberen u zo goed mogelijk en efficiënt te informeren, echter het blijft een planning. U kunt hieraan derhalve geen rechten ontlenen). 

 

Ik wil graag een pallet brandhout bestellen, bezorgen kan altijd !

Dit is zowel voor u als voor ons de meest gemakkelijke manier van levering. Palletten met brandhout worden standaard op de stoep geplaatst. Op het bestelformulier bij de opmerkingen kunt u desgewenst aangeven waar u de pallet geplaatst wil hebben. De chauffeur bepaalt wat wel of niet mogelijk is. 


Kan de pallet brandhout ook in mijn appartement bezorgd worden ?

Brandhout.com levert uw pallet tot aan de hoofdingang van uw appartement op de begane grond. Een hele pallet brandhout weegt ongeveer 1000 kilo dus kan helaas niet in de lift. Woont u in een appartement dan heeft Brandhout.com speciaal voor u brandhout in netzakken verpakt. Leverbaar en gemakkelijk verpakt zonder houten rek, dus zonder extra emballage in netzakken op een pallet.

 Goed droog en proper brandhout
 Meerpalletkorting
Uitstekende service
 Spaarpunten