Essenhout van Brandhout.com | Proper en Droog | Snelle levering aan huis op elke werkdag naar keuze

Essenhout van Brandhout.com | Proper en Droog | Snelle levering aan huis op elke werkdag naar keuze


Weergegeven:
Sorteren op:

Essenhout kopen is zuinig stoken

Essenhout is één van de meest verkochte houtsoorten van Brandhout.com. Ideaal brandhout voor uw houtkachel of open haard dat rustig brandt en heerlijke gelijkmatige warmte afgeeft. Taai en hard brandhout met een dunne bast en een propere blanke kleur, dat is essenhout. Essenhout brandt traag en geeft zeer goede warmte en een mooi rustig vlammenspel. Zeer geschikt voor wat grotere kachels en haarden (minimaal 3 blokken tegelijk en/of een vermogen van meer dan 5kW.


Een pallet essenhout

Essenhout is zowel natuurlijk gedroogd en ovengedroogd leverbaar in dikke JUMBO pallets, hele pallets, easy pallets en halve pallets. Tevens is essenhout ovengedroogd leverbaar in palletten met 66 of 90 netzakken.


Topkwaliteit essenhout

Brandhout.com besteed maximale aandacht aan de kwaliteit van uw brandhout. We vinden het uitermate belangrijk dat u het brandhout geleverd krijgt waarmee u het meeste rendement haalt. Droog hout geeft veel meer energie en warmte en geen rook!  Met ons brandhout heeft u stookplezier voor iedereen, ook voor uw buren ! Kijk ook eens op de pagina's eikenhout en beukenhout.


Gecertificeerd essenhout

Heeft u advies nodig bij het maken van uw keuze, neem dan gerust contact met ons op, bij voorkeur via info@brandhout.com Onze medewerkers helpen u graag verder. Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 9 tot 21 uur.


 Goed droog en proper brandhout
 NIEUW Meerpalletkorting
Uitstekende service