Haardhout | Ovendroog garantie | Stookklaar | Snel geleverd | Hernieuwbaar

Op zoek naar droog haardhout voor uw houtkachel, open haard, cassette of tuinhaard? Brandhout.com leverancier van topkwaliteit haardhout levert heeft een ruim assortiment topkwaliteit haardhout in stevige en royale pallets te koop.

Haardhout

Brandhout.com heeft een zeer uitgebreid assortiment haardhout. Zo kunt u de soort haardhout kopen die u wenst in de hoeveelheid die u nodig heeft. Brandhout.com heeft het gehele jaar droog haardhout op voorraad, het is dus niet noodzakelijk om voor een jaar vooruit haardhout te kopen. Onderstaand vindt u alvast onze hardlopers, in het menu links vindt u de categorieën met de u wellicht bekende royale pallets haardhout.

Haardhout assortiment

Brandhout.com heeft een breed assortiment met diverse soorten haardhout te koop. Het meeste haardhout is zowel natuurlijk gedroogd en ovengedroogd leverbaar in dikke JUMBO pallets, hele pallets, easy pallets en halve pallets.

Essenhout

Essenhout is één van de meest verkochte houtsoorten van Brandhout.com. Ideaal stookhout voor uw houtkachel of open haard dat rustig brandt en heerlijke gelijkmatige warmte afgeeft.

Berkenhout

Berkenhout wordt nog wel eens onderschat als haardhout, toch is berkenhout één van de meest geschikte haardhout soorten voor kleinere kachels, inbouwcassettes en openhaarden.

Eikenhout

Eikenhout staat bij menigeen bekend als het beste kachelhout dat er is. Traag brandend met weinig rook en een warme vlam. Droog eikenhout kan het hele seizoen aangekocht worden door toepassing van de nieuwste en meest duurzame droogtechnieken.

Beukenhout

Brandhout beuk is een van de meest harde brandhout soorten. Beukenhout brandt traag geeft de meeste warmte met weinig rook. Dit beuk brandhout is in een speciale trommeldroger geproduceerd.

Elzenhout

Elzenhout is zachter brandhout dat makkelijk brandt, niet "spat" en zeer geschikt is voor speksteenkachels die puur voor de warmte gestookt worden. Zoekt u een houtsoort voor uw speksteenkachel die ook langer brandt dan is essenhout of beukenhout de juiste keuze.

Haardhout op pallet van Brandhout.com!

Brandhout.com levert uitsluitend topkwaliteit haardhout in stevige en royale pallets. Elk houtblok haardhout wordt gecontroleerd en handmatig door onze inpakdames zeer compact gestapeld in stevige paletten. Bij ons dus geen korte "eindstukken" of veel ruimte tussen de houtblokken. Door de efficiënte wijze van stookhout verpakken, snelle en flexibele logistiek en uitstekende service mag u van ons verwachten dat we uw stookhout niet alleen leveren maar ook echt bezorgen!

 Goed droog en proper brandhout
 NIEUW Meerpalletkorting
Uitstekende service