• < 15:00 besteld = Direct verzonden

  • Gratis verzending in België & NL         

  • Green & Clean Brandhout

  • Veilig kopen & Achteraf betalen

Brandhout prijzen

De beste prijs bepalen voor brandhout? Houd rekening met een aantal belangrijke punten. Doe dit door op te letten of het brandhout ovengedroogd en strak gestapeld is. Bovendien is het soort hout en de hoeveelheid van invloed op de brandhout prijzen. Bekijk de prijzen per houtsoort.

 


Brandhout prijzen: losgestort of strak gestapeld?

Bepaal bij het vergelijken van aanbieders of u het hout losgestort of gestapeld in pallets krijgt geleverd. Wanneer u losgestort brandhout besteld is de hoeveelheid hout behoorlijk minder dan wanneer u pallets brandhout besteld. Een kuub, 1m3 brandhout op pallet is ongeveer 2 keer meer hout dan 1m3 losgestort brandhout.

Droog of nat brandhout stoken?

Stook altijd droog brandhout. Dit is niet alleen beter voor het milieu, het zorgt ook voor een hoger rendement van het hout. Ook beter voor de portefeuille dus! Nat brandhout zorgt tevens voor rookoverlast. Niet alleen lastig voor u, maar ook voor uw buren! Wat betreft het rendement van het hout: droog brandhout levert zo’n 2 maal hoger rendement dan nat brandhout. Bij Brandhout.com is het brandhout altijd ovengedroogd. Daardoor begint u direct met stoken. Schaft u liever nat brandhout aan? Lees hier onze tips over het drogen van brandhout.

Meest geschikte houtsoort per kachel

Als we het hebben over brandhout prijzen, dan is het soort hout hierop van invloed. De prijzen verschillen per houtsoort. Kies echter altijd de houtsoort die bij uw kachel en stookbehoeften past. Zo levert het hout het hoogst haalbare rendement en kunnen de kosten in verhouding lager uitvallen dan wanneer u kiest voor goedkoopste houtsoort. Welk houtsoort geschikt is voor uw kachel? Maak gebruik van onze brandhout keuzehulp en kies de juiste houtsoort in slechts twee klikken!

Laagste brandhout prijzen vinden

Brandhout.com biedt de scherpste brandhout prijzen. Wij garanderen altijd goed ovengedroogd hout van de hoogste kwaliteit. Strak gestapeld in pallets en thuisbezorgd op de werkdag van uw keuze. Bekijk het gehele assortiment brandhout van Brandhout.com
 Goed droog en proper brandhout
 Meerpalletkorting
Uitstekende service
 Spaarpunten