• < 15:00 besteld = Direct verzonden

  • Gratis verzending in België & NL         

  • Green & Clean Brandhout

  • Veilig kopen & Achteraf betalen

Online hout kopen

 

BRANDHOUT.COM LEVERT KANT EN KLAAR BRANDHOUT OP AFSPRAAK

Van de online shoppers wil 9 op de 10 een afspraak maken voor het leveren van zijn of haar bestelling. Brandhout.com, de eerste brandhoutleverancier in Belgie die brandhout gestapeld in palletten levert, weet als geen ander dat het maken van een goede afspraak voor het afleveren, bijdraagt aan de grote klanttevredenheid bij brandhout.com
 

Online hout kopen in gans België

Brandhout.com sinds 2009 één van de BE Commerce gecertificeerde internetwinkels van Intrading BVBA, en is gespecialiseerd in het leveren van brandhout aan de consument. De grootste brandhoutleverancier in Belgie van (ovengedroogd) brandhout gestapeld in palletten rechtstreeks aan consumenten en o.a. sauna’s en pizzeria’s.
 
 
Eigen productielocaties in de Baltische staten in combinatie met gedegen kennis en ervaring om brandhout geforceerd te drogen in speciale droogkamers maken dat brandhout.com zich in Belgie marktleider mag noemen voor de levering van brandhout op palletten. Het hele jaar door een constante, hoge kwaliteit gedroogd brandhout leveren behoort tot de dagelijkse praktijk volgens eigenaren Henk Mensinga en Jack van Nieuwenhuizen. Prima service in combinatie met een goede productinformatie, levering uit voorraad en het bezorgen op afspraak zijn de succesfactoren gebleken.
 
Brandhout.com levert zijn producten voornamelijk met zogenaamde citytrailers. Voor moeilijker bereikbare plaatsen wordt er gebruik gemaakt van bakwagens.
 
“Het leveren van grote goederen en palletten rechtstreeks aan consumenten vraagt om een goede planning en heldere afspraken” volgens Jack van Nieuwenhuizen. “Een pakket met een boek of een CD kun je nog evt. bij de buren afleveren maar een pallet met brandhout moet in 1 x goed geplaatst worden”. Overigens geldt dat niet alleen voor brandhout maar ook voor tuinverlichting, siergrind em tuinhaarden, waarvoor Intrading BVBA ook internetwinkels exploiteert. info@brandhout.com
 
Brandhout informatieBestel hier uw kant en klaar brandhout op afspraak geleverd. 
 Goed droog en proper brandhout
 Meerpalletkorting
Uitstekende service
 Spaarpunten