• < 15:00 besteld = Direct verzonden

  • Gratis verzending in België & NL         

  • Green & Clean Brandhout

  • Veilig kopen & Achteraf betalen

Haardhout laten bezorgen | Elke werkdag naar keuze | Plan zelf de bezorgdatum

Brandhout.com bezorgd uw brandhout met zogenaamde citytrailers. Dit is een vrachtwagen met oplegger combinatie die ook veel gebruikt wordt voor de bevoorrading van supermarkten enz. Deze auto kan ca. 24 palletten vervoeren en is uitermate geschikt voor distributiewerk. Echter het blijft een grote vrachtwagen, let hierop met uw bestelling. Vanaf de vrachtwagen wordt de pallet met een laadklep en transpallet gelost. De combinatie van een hele pallet met transpallet weegt 1500kg. en kan dus niet over grind, gras of minder goed aangelegde bestrating. Dijkjes en hellingen zijn vaak obstakels voor een juiste plaatsing.


Pallets brandhout worden standaard op de stoep afgeleverd. Plaatsing in uw tuin of onder carport gebeurt in overleg met de chauffeur en valt onder uw verantwoordelijkheid. Schade als gevolg van plaatsing op uw terrein (verzakte bestrating etc.) is voor uw eigen rekening. Bij vakantieparken, appartementen enz. wordt geleverd tot de hoofdingang op de begane grond. Het niet op de gewenste plek kunnen plaatsen van de pallet haardhout is geen reden voor het kosteloos retour nemen van de pallet haardhout, in dat geval gelden de retourvoorwaarden.


Brandhout.com bezorgd uw openhaardhout gratis aan huis in België en Nederland (Wallonië en Waddeneilanden uitgezonderd, transporttoeslag zie bestelformulier als u de postcode invult).

 

"Ik wil graag een datum afspreken zodat ik aanwezig kan zijn bij het bezorgen"

Op het bestelformulier kunt u direct de gewenste bezorgdatum kiezen. Als u liever telefonisch contact heeft over een bezorgdatum dan zullen we binnen een werkdag contact met u opnemen om een datum af te spreken, vermeld in dat geval bij de opmerkingen dat u nog contact wenst over de bezorgdatum.  Kiest u direct een datum dan zullen we dat zonder tegenbericht ook gelijk voor u inplannen (onder voorbehoud van ontvangen betaling en beschikbaarheid in transport). Indien mogelijk ontvangt u in de ochtend van de bezorgdatum nog een mail met de verwachte lostijd en Track en Trace van ons (we proberen u zo goed mogelijk en efficiënt te informeren, echter het blijft een planning. U kunt hieraan derhalve geen rechten ontlenen). 

 

"Ik wil graag een pallet brandhout bestellen, bezorgen kan altijd"

Dit is zowel voor Brandhout.com als voor U de meest eenvoudige manier om het hout te laten bezorgen. U kunt op het bestelformulier bij de opmerking aangeven waar U de pallet geplaatst wil hebben. Let op !! dit kan alleen als we de pallet met een palletwagen op deze lokatie kunnen brengen. (minimale doorgang van 1.50 mtr. breed en 2.25 mtr hoog) tevens dient de ondergrond verhard te zijn en de palletwagen kan niet over drempels, trappen enz.. Tijdens het plaatsen van de bestelling kunt u direct een afleverdatum kiezen. 

 

"Ik woon in een appartementen gebouw op de 4e etage, kan de pallet in de lift?" 

Brandhout.com bezorgd uw openhaardhout tot de hoofdingang op de begane grond. (1 hele pallet brandhout weegt ongeveer 1000 kg!!).Bestel hier uw brandhout en laat het gratis op afspraak thuis bezorgen.

 

 Goed droog en proper brandhout
 Meerpalletkorting
Uitstekende service
 Spaarpunten