• < 15:00 besteld = Direct verzonden

  • Gratis verzending in België & NL         

  • Green & Clean Brandhout

  • Veilig kopen & Achteraf betalen

Brandhout vergelijken | Beste prijs/kwaliteit | Gegarandeerd droog brandhout

Brandhout vergelijken, kijk en maak uw keuze

Brandhout informatieDe verkoop van brandhout gestapeld op pallets wordt steeds meer en meer aangeboden. Voor u als consument is dit alleen maar aantrekkelijker, zo kunt u nu de aanbieders van brandhout vergelijken. Brandhout vergelijken kan alleen als de vele aspecten zoals, afmeting van de pallet, wijze van stapelen en de mate van droging van het brandhout in ogenschouw worden genomen. Zelfs de manier van levering of de wijze van betaling kan bij brandhout vergelijken meegenomen worden.


Brandhout vergelijken, eerlijke concurrentie of keiharde marketing ?

Halve pallets, Easypallets, Driekwart pallets, Hele pallets, Superpallets en Jumbopallets wat is het verschil?

Brandhout informatieAls er een nieuw product geïntroduceerd wordt is het simpel en eenvoudig. Er komt een standaard en als dat succesvol blijkt dan wordt dat opgepikt door concurrenten. Na verloop van tijd vervagen de afmetingen van de pallets omdat je niet ongestraft prijzen kunt blijven verlagen als bedrijf. Dus worden er kleinere pallets geleverd met dezelfde naam, zoals dat overigens met heel veel producten gebeurd. Wat wij belangrijk vinden is u goed te informeren opdat “appels met appels” vergeleken kunnen worden.

 

Brandhout vergelijken in de praktijk:

Voorbeeld 1:

1 pallet van 1.20 x 0.85 x 2.00 (inclusief pallet) zijn buitenwerkse maten. Het brandhout zit “in” de pallet dus moeten we rekenen met binnenwerkse maten. Dus 1.65 m3 (1.15 x 0.80 x 1.80) brandhout en geen 2.04 m3 zoals de leverancier wil beweren.

Voorbeeld 2:

1 pallet van 1.20 x 0.80 x 2.10 (inclusief pallet) zijn buitenwerkse maten. Binnenwerkse maten 1.15 x 0.75 x 1.90 = 1.64 m3 brandhout en geen 2.1 m3 zoals de leverancier op zijn website vermeld.

 

Bovenstaande voorbeelden zijn representatief voor de meeste aanbieders. Ze zeggen “hetzelfde” te leveren voor een lagere prijs. Maar in de praktijk blijkt hier behoorlijk verschil in te zitten. Brandhout vergelijken loont dus zeker de moeite mits de juiste aspecten worden vergeleken.

 

Brandhout informatieTIP !! Bekijk  met brandhout vergelijken ook eens de reviews van andere klanten. Wellicht maakt dit de keuze een stuk makkelijker waarom u juist wel of niet voor deze leverancier zou moeten kiezen.

 

Brandhout informatieBrandhout bestellen met de beste prijs/kwaliteit in gans Belgie

 

 

Hetzelfde product
Sommige concurenten pretenderen "hetzelfde" product te kunnen leveren. Anderen beweren "echt droog" hout te leveren. Onze vochtmeter bewijst het tegendeel
Soms houd je je hart vast! Tsja... dat wordt kruien.
 Goed droog en proper brandhout
 Meerpalletkorting
Uitstekende service
 Spaarpunten