• < 15:00 besteld = Direct verzonden

  • Gratis verzending in België & NL         

  • Green & Clean Brandhout

  • Veilig kopen & Achteraf betalen

Brandhout Kopen in Luik

U woont in of in de omgeving van Luik en wilt graag de beste kwaliteit droog brandhout bestellen?


Voordelen bij het kopen van uw hout Luik

  • Wij leveren al uw hout netjes gestapeld op pallets, ook wel gestapelde kuubs genoemd.
  • Als u hout besteld, dan moet u er toch rekening mee houden dat een pallet al snel zo’n 1000 kilogram is. Wij leveren daarom uw pallet hout bij u thuis af met professioneel materiaal en vakkundige chauffeurs.
  • Uw hout bestaat enkel uit goed brandbaar hout van loofbomen, we sorteren op houtsoort, als de eik, es, berk, beuk en de els. 


          
          


Brandhout te koop in Luik

“Wat kost het brandhout bij u?”

Een dagelijkse vraag aan onze klantendienst. Om deze vraag goed te beantwoorden zodat u een goede keuze kunt maken is het belangrijk om de welbekende “appels met appels” te vergelijken.

Ovengedroogd, gedroogd, halfdroog of vers brandhout? Brandhout.com levert uitsluitend ovengedroogd brandhout in Luik voor onmiddellijk gebruik, en natuurlijk gedroogd brandhout dat na 4 weken stook klaar is.


Hout kopen in Luik

Gestorte of gestapelde kuub of stère? Brandhout.com levert in Luik uw brandhout gestapeld in paletten. We spreken dus over gestapelde kuub.

 Afhalen of bezorgen? Brandhout.com heeft veel ervaring met het bij u thuisbezorgen van brandhout in Luik. Een grote pallet met hout weegt al snel 1000 kg. zulke gewichten vragen professioneel materiaal en chauffeurs met kennis en kunde.

Welke houtsoort? Uitsluitend loofhoutsoorten als Eik, Es, Berk, Beuk en Els zijn geschikt voor uw haard of kachel.

 

Aanbieding van haardhout in Luik

Wanneer u bij ons een bestelling van haardhout plaatst, wordt u, indien mogelijk, de ochtend voor bezorging op de hoogte gesteld van de verwachte lostijd. De volgende dag zullen wij uw bestelling in Luik of omgeving netjes bij u afleveren. Uiteraard zullen wij uw bestelling in Luik of omgeving netjes bij u afleveren. U kunt al direct profiteren van een besparing van € 25,- omdat u van ons gratis aanmaakblokjes meegeleverd krijgt. Vul daarvoor bij cadeaubon “lignaco” in.


Het gemak van hout kopen in Luik

Wilt u een juiste keuze maken in houtsoort, schroom dan niet ons om advies te vragen. In Luik is www.brandhout.com de pionier op het gebied van levering van ovengedroogd haardhout, waarbij kwaliteit en gemak en een goede service voor de klant hoog in het vaandel staan. 


Hout te koop in Luik

Brandhout.com is de eerste brandhout leverancier waar u online brandhout kunt kopen in Luik. Ook de introductie van ovengedroogd brandhout gestapeld in stevige paletten is een initiatief van Brandhout.com. En wat dacht u van de gratis levering in Luik?


Brandhout.com levert onder andere in:

AmelEupenLuik
Burg-ReulandFexhe-le-Haut-ClocherThimister-Clermont
BütgenbachKelmis


 Goed droog en proper brandhout
 Meerpalletkorting
Uitstekende service
 Spaarpunten