• < 15:00 besteld = Direct verzonden

  • Gratis verzending in België & NL         

  • Green & Clean Brandhout

  • Veilig kopen & Achteraf betalen

Brandhout te koop

 

Op zoek naar droog brandhout voor uw houtkachel, open haard, cassette of tuinhaard? Brandhout.com heeft een ruim assortiment brandhout te koop.  

Brandhout te koop bij de specialist

Brandhout.com heeft een zeer uitgebreid assortiment brandhout. Zo kunt u de soort brandhout kopen die u wenst in de hoeveelheid die u nodig heeft. Brandhout.com heeft het gehele jaar droog brandhout op voorraad, het is dus niet noodzakelijk om voor een jaar vooruit brandhout te kopen. Onderstaand vindt u alvast onze hardlopers, in het menu links vindt u de categorieën met al onze produkten.  

 

Een pallet brandhout of een Brandhout.com pallet?

Brandhout.com levert uitsluitend topkwaliteit haardhout te koop. Elk houtblok brandhout wordt gecontroleerd en handmatig door onze inpakdames zeer compact gestapeld in stevige paletten. Bij ons dus geen korte "eindstukken" of veel ruimte tussen de houtblokken. Door de efficiënte wijze van brandhout verpakken, snelle en flexibele logistiek en uitstekende service mag u van ons verwachten dat we uw brandhout niet alleen leveren maar ook echt bezorgen!

Brandhout.com heeft een breed assortiment met diverse soorten brandhout te koop. Het meeste brandhout is zowel natuurlijk gedroogd en ovengedroogd leverbaar in dikke JUMBO pallets, hele pallets, easy pallets en halve pallets. Tevens is essenhout en berkenhout ovengedroogd leverbaar in palletten met 66 of 90 netzakken.

Brandhout.com besteed maximale aandacht aan de kwaliteit van uw brandhout. We vinden het uitermate belangrijk dat u het brandhout geleverd krijgt waarmee u het meeste rendement haalt. Droog hout geeft veel meer energie en warmte en geen rook!  Met ons stookhout heeft u stookplezier voor iedereen, ook voor uw buren !

 Goed droog en proper brandhout
 Meerpalletkorting
Uitstekende service
 Spaarpunten