• < 15:00 besteld = Direct verzonden

  • Gratis verzending in België & NL         

  • Green & Clean Brandhout

  • Veilig kopen & Achteraf betalen

Brandhout Kopen in Henegouwen

U woont in of in de omgeving van Henegouwen en wilt graag de beste kwaliteit droog brandhout bestellen?

Voordelen bij het kopen van uw hout Henegouwen

  • Wij leveren al uw hout netjes gestapeld op pallets, ook wel gestapelde kuubs genoemd.
  • Als u hout besteld, dan moet u er toch rekening mee houden dat een pallet al snel zo’n 1000 kilogram is. Wij leveren daarom uw pallet hout bij u thuis af met professioneel materiaal en vakkundige chauffeurs.
  • Uw hout bestaat enkel uit goed brandbaar hout van loofbomen, we sorteren op houtsoort, als de eik, es, berk, beuk en de els. 


          
          


Brandhout te koop in Henegouwen

“Wat kost het brandhout bij u?”

Een dagelijkse vraag aan onze klantendienst. Om deze vraag goed te beantwoorden zodat u een goede keuze kunt maken is het belangrijk om de welbekende “appels met appels” te vergelijken.

Ovengedroogd, gedroogd, halfdroog of vers brandhout? Brandhout.com levert uitsluitend ovengedroogd brandhout in Henegouwen voor onmiddellijk gebruik, en natuurlijk gedroogd brandhout dat na 4 weken stook klaar is.


Hout kopen in Henegouwen

Gestorte of gestapelde kuub of stère? Brandhout.com levert in Henegouwen uw brandhout gestapeld in paletten. We spreken dus over gestapelde kuub.

 Afhalen of bezorgen? Brandhout.com heeft veel ervaring met het bij u thuisbezorgen van brandhout in Henegouwen. Een grote pallet met hout weegt al snel 1000 kg. zulke gewichten vragen professioneel materiaal en chauffeurs met kennis en kunde.

Welke houtsoort? Uitsluitend loofhoutsoorten als Eik, Es, Berk, Beuk en Els zijn geschikt voor uw haard of kachel.

 

Aanbieding van haardhout in Henegouwen

Wanneer u bij ons een bestelling van haardhout plaatst, wordt u, indien mogelijk, de ochtend voor bezorging op de hoogte gesteld van de verwachte lostijd. De volgende dag zullen wij uw bestelling in Henegouwen of omgeving netjes bij u afleveren. Uiteraard zullen wij uw bestelling in Henegouwen of omgeving netjes bij u afleveren. U kunt al direct profiteren van een besparing van € 25,- omdat u van ons gratis aanmaakblokjes meegeleverd krijgt. Vul daarvoor bij cadeaubon “lignaco” in.


Het gemak van hout kopen in Henegouwen

Wilt u een juiste keuze maken in houtsoort, schroom dan niet ons om advies te vragen. In Henegouwen is www.brandhout.com de pionier op het gebied van levering van ovengedroogd haardhout, waarbij kwaliteit en gemak en een goede service voor de klant hoog in het vaandel staan. 


Hout te koop in Henegouwen

Brandhout.com is de eerste brandhout leverancier waar u online brandhout kunt kopen in Henegouwen. Ook de introductie van ovengedroogd brandhout gestapeld in stevige paletten is een initiatief van Brandhout.com. En wat dacht u van de gratis levering in Henegouwen?


Brandhout.com levert onder andere in:

CharleroiLessenVloesberg
ChimayOpzullik
Komen-WaastenSteenput


 Goed droog en proper brandhout
 Meerpalletkorting
Uitstekende service
 Spaarpunten