• < 15:00 besteld = Direct verzonden

  • Gratis verzending in België & NL         

  • Green & Clean Brandhout

  • Veilig kopen & Achteraf betalen

Brandhout Brugge

Heeft u een open haard of een houtkachel en u woont in Brugge of omgeving? Dan wilt u uiteraard het beste kwaliteit hout voor uw kachel of open haard gebruiken.


Uw brandhout leverancier in Brugge

Proper en droog hout, gesorteerd en met de hand gestapeld op stevige paletten. Reeds vele tevreden klanten in Brugge bestellen keer op keer bij Brandhout.com. We komen elke werkdag naar keuze uw brandhout bezorgen in Brugge.


          
          


Levering van hout in Brugge

Uw hout online bestellen is uniek en is een initiatief van www.brandhout.com. Net zoals het gestapelde ovengedroogde hout op een pallet. Als u in Brugge woont dan kunt u profiteren van gratis levering van uw bestelde hout en dat bespaart u een hoop gesleep met haardhout. Wij leveren elke werkdag bij u thuis, waar u ook in Brugge of omgeving woont.


Het gemak van hout kopen in Brugge

Wilt u een juiste keuze maken in houtsoort, schroom dan niet ons om advies te vragen. In Brugge is www.brandhout.com de pionier op het gebied van levering van ovengedroogd haardhout, waarbij kwaliteit en gemak en een goede service voor de klant hoog in het vaandel staan.

 

Informatie over brandhout in Brugge

Brandhout.com vindt het belangrijk dat u tevreden bent over het gebruik van uw haard of kachel. Een goed advies begint dan ook met heldere en duidelijke informatie. Op onze website vindt u uitgebreide informatie over stookhout in het algemeen en over Brandhout.com in het bijzonder. Deze manier van brandhout kopen in Brugge garandeert gemak, kwaliteit en de juiste brandstof voor uw houtkachel, open haard of cassette.


Gedroogd haardhout in Brugge

Het voordeel van het haardhout dat wij leveren is dat dit hout ovengedroogd is. Wij laten het hout optimaal drogen in speciaal daarvoor bestemde verhitte droogkamers. Het hout bereikt daardoor een optimale kwaliteit, is goed schoon en schimmels en ongedierte maken geen kans. Het hout blijft de karakteristieke houtgeur houden en rookt bijna niet. Deze wijze van houtbehandeling garandeert u een uitstekende kwaliteit haardhout.


Openhaardhout in Brugge kopen

In 2005 zijn wij gestart met het initiatief om gestapeld ovengedroogd openhaardhout bij de mensen op een pallet thuis af te leveren. Met onze uitstekende klantenservice en goede kwaliteit openhaardhout bedienen wij vele tevreden klanten uit heel Brugge. 

Wij leveren ons openhaardhout in gestapelde kuubs op pallets. Een kuub openhaardhout kan op verschillende wijzen geleverd worden. Zo kan een kuub gestort worden in een bigbag, maar het kan ook als gestapelde kuub op een pallet geleverd worden. Wij kiezen uitdrukkelijk voor een gestapelde kuub, geleverd op een pallet, omdat van een gestorte kuub vaak maar de helft overblijft. De prijs van openhaardhout hangt dus mede van de gekozen wijze af. De kwaliteit van het hout, houtsoort en de bezorging spelen ook een belangrijke rol bij de prijsbepaling. Voor meer informatie over de prijzen of houtbriketten verwijzen wij u graag door naar onze website.

Op zoek naar hout in de omgeving van Brugge? Kijk dan eens naar hout kopen in Zedelgem of brandhout in Oostende

 

Brandhout kopen in België

Brandhout kopen in België wordt een fluitje van een cent met Brandhout.com. Of u nu in de provincie Antwerpen, Limburg, Oost-Vlaanderen, Vlaams Brabant, of West-Vlaanderen woont, onze service dekt elke hoek van deze regio's om te zorgen dat uw huis altijd warm en uitnodigend is. Van Aartselaar tot Zoersel, en van Arendonk tot Wommelgem, wij leveren topkwaliteit brandhout, houtpellets en briketten dat perfect is voor elke open haard, houtkachel of vuurplaats. Ons hout is duurzaam verkregen en zorgvuldig gekozen om een hoog rendement en lange brandduur te garanderen.


 Goed droog en proper brandhout
 Meerpalletkorting
Uitstekende service
 Spaarpunten