• < 15:00 besteld = Direct verzonden

  • Gratis verzending in België & NL         

  • Green & Clean Brandhout

  • Veilig kopen & Achteraf betalen

Brandhout Amsterdam | Gebruik cadeaubon "lignaco" | Gratis aanmaakblokjes t.w.v. 25 euro

Heeft u een open haard of een houtkachel en u woont in Amsterdam of omgeving? Dan wilt u uiteraard het beste kwaliteit hout voor uw kachel of open haard gebruiken.


Gedroogd haardhout in Amsterdam

Het voordeel van het haardhout dat wij leveren is dat dit hout ovengedroogd is. Wij laten het hout optimaal drogen in speciaal daarvoor bestemde verhitte droogkamers. Het hout bereikt daardoor een optimale kwaliteit, is goed schoon en schimmels en ongedierte maken geen kans. Het hout blijft de karakteristieke houtgeur houden en rookt bijna niet. Deze wijze van houtbehandeling garandeert u een uitstekende kwaliteit haardhout. 


Voordelen bij het kopen van uw hout in Amsterdam

  • Wij leveren al uw hout netjes gestapeld op pallets, ook wel gestapelde kuubs genoemd. 
  • Als u hout besteld, dan moet u er toch rekening mee houden dat een pallet al snel zo’n 1000 kilogram is. Wij leveren daarom uw pallet hout bij u thuis af met professioneel materiaal en vakkundige chauffeurs. 
  • Uw hout bestaat enkel uit goed brandbaar hout van loofbomen. We sorteren op houtsoort, zoals eik, es, berk, beuk en de els.

Levering van hout in Amsterdam

Uw hout online bestellen is uniek en is een initiatief van www.brandhout.com. Net zoals het gestapelde ovengedroogde hout op een pallet. Als u in Amsterdam woont dan kunt u profiteren van gratis levering van uw bestelde hout en dat bespaart u een hoop gesleep met haardhout. Wij leveren elke werkdag bij u thuis, waar u ook in Amsterdam of omgeving woont.


Brandhout in Amsterdam kopen

Er zijn verschillende types brandhout, zoals ovengedroogd, gedroogd, halfdroog of vers hout. Wanneer u uw hout besteld bij www.brandhout.com dan krijgt u gegarandeerd ovengedroogd hout. Dit heeft als voordeel dat het hout niet rookt en het heel gemakkelijk aan te steken is. U hoeft het hout dus niet zelf nog te drogen, maar kunt het direct gebruiken. Daarnaast kunnen wij uw bestelde hout dagelijks bij u afleveren, zodat u nooit zonder zit. Ons hout wordt geleverd op een pallet en is handmatig gesorteerd en gestapeld.


Openhaardhout in Amsterdam kopen

In 2005 zijn wij gestart met het initiatief om gestapeld ovengedroogd openhaardhout bij de mensen op een pallet thuis af te leveren. Met onze uitstekende klantenservice en goede kwaliteit openhaardhout bedienen wij vele tevreden klanten uit heel Amsterdam. 

Wij leveren ons openhaardhout in gestapelde kuubs op pallets. Een kuub openhaardhout kan op verschillende wijzen geleverd worden. Zo kan een kuub gestort worden in een bigbag, maar het kan ook als gestapelde kuub op een pallet geleverd worden. Wij kiezen uitdrukkelijk voor een gestapelde kuub, geleverd op een pallet, omdat van een gestorte kuub vaak maar de helft overblijft. De prijs van openhaardhout hangt dus mede van de gekozen wijze af. De kwaliteit van het hout, houtsoort en de bezorging spelen ook een belangrijke rol bij de prijsbepaling. Voor meer informatie over de prijzen, verwijzen wij u graag door naar onze website.


Aanbieding van haardhout in Amsterdam

Wanneer u bij ons een bestelling van haardhout plaatst, wordt u de avond voor bezorging op de hoogte gesteld van de verwachte tijd. De volgende dag zullen wij uw bestelling in Amsterdam of omgeving netjes bij u afleveren. U kunt al direct profiteren van een besparing van € 50,- omdat u van ons gratis aanmaakblokjes of aanmaakhout meegeleverd krijgt. 


Het gemak van hout kopen in Amsterdam

Wilt u een juiste keuze maken in houtsoort, gebruik dan onze handige keuzehulp. Liever persoonlijk advies of een vraag? Schroom dan niet ons om advies te vragen. In Alkmaar is www.brandhout.com de pionier op het gebied van levering van ovengedroogd haardhout, waarbij kwaliteit en gemak en een goede service voor de klant hoog in het vaandel staan.

Laat u goed voorlichten over hout in Amsterdam

U kunt uw open haard of kachel optimaal gebruiken als u ook goed geïnformeerd bent over de ins en outs van uw hout. Laat u daarom goed voorlichten op deze website waar veel informatie over de verschillende houtsoorten staat en over onze aangeboden service.


Aanbieding van haardhout in Amsterdam

Wanneer u bij ons een bestelling van haardhout plaatst, wordt u, indien mogelijk, de ochtend voor bezorging op de hoogte gesteld van de verwachte lostijd. Uiteraard zullen wij uw bestelling in Alkmaar of omgeving netjes bij u afleveren. U kunt al direct profiteren van een besparing van € 25,- omdat u van ons gratis aanmaakblokjes meegeleverd krijgt. Vul daarvoor bij cadeaubon "lignaco" in.

Op zoek naar brandhout in de buurt van Amsterdam? Kijk dan eens op de brandhout Haarlem of openhaardhout Amsterdam pagina.

 Goed droog en proper brandhout
 Meerpalletkorting & Spaarpunten
Uitstekende service