• < 15:00 besteld = Direct verzonden

  • Gratis verzending in België & NL         

  • Green & Clean Brandhout

  • Veilig kopen & Achteraf betalen

Grote tekorten brandhout verwacht, ons advies; bestel op tijd uw brandhout


Als gevolg van de oorlog in Oekraïne en de daaropvolgende sancties zijn grote delen van de brandhoutaanvoer verstoord en soms zelfs tot stilstand gekomen. In de eerste plaats is dat natuurlijk verschrikkelijk voor de mensen in het oorlogsgebied met wie we al meer dan 10 jaar samenwerken. We proberen voor iedereen zo goed mogelijk hierin een oplossing te voorzien echter de inkoop voor brandhout is ernstig verstoord geraakt. Een simpel alternatief is niet voorhanden en door de verschuiving en concentratie van inkoop naar een steeds kleiner gebied schieten de prijzen voor grondstoffen steeds verder omhoog. Neem daarbij de sterk gestegen prijzen voor brandstoffen waardoor transport fors duurder is geworden en je hebt de ideale mix voor aanhoudende fikse prijsstijgingen.

Geen prettig nieuws, zo realiseren we ons. En wat is wijsheid, nu kopen of wachten? Ook al zou de oorlog vandaag afgelopen zijn dan blijven de sancties nog wel even in stand zo verwachten we. Ook zal het daarmee verstoorde transport niet op korte termijn hersteld zijn.

Daarom adviseren we als u in de gelegenheid bent om niet te lang wachten om te kopen. U kunt eventueel een bestelling tot 3 maanden voor levering reserveren. (U betaalt de huidige prijs en voorkomt daarmee nog verdere prijsstijgingen). Voor deze aanbieding geven we voorrang aan klanten die eerder brandhout bij ons besteld hebben. Wilt u hiervan gebruik maken? Bestel dan vandaag nog uw brandhout!

 Goed droog en proper brandhout
 Meerpalletkorting
Uitstekende service
 Spaarpunten