Solden bij Brandhout.com | Proper en Droog | Snelle levering aan huis op elke werkdag naar keuze

Weergegeven:
Sorteren op:

Brandhout els | hele pallet (ca.120x80x200cm) | bloklengte 25cm | ca.1000 blokken | aanmaakhout | aanmaakblokjes

Stookt u geregeld de kachel of haard en wilt u graag een voordelig formaat pallet essen haardhout ? ..

€350,00 €322,50 Excl. BTW: €304,25

U heeft brandhout nodig maar weet niet bij wie u dat het beste kunt kopen? Als leveranciers of produkten op het eerste gezicht erg op elkaar lijken is prijs één van de belangrijkste argumenten. Toch zijn er vaak grote verschillen tussen verschillende aanbieders in palletformaat, wijze van stapelen, droging van brandhout etc. waardoor de laagste prijs per pallet meestal niet de voordeligste wijze van brandhout aankopen blijkt te zijn.


Brandhout kopen bij de specialist


Bij Brandhout.com koopt u door de compacte wijze van stapelen en de royale palletformaten tot wel 40 % meer brandhout. Weten we door onze ruime ervaring alles over het goed drogen van brandhout. Het stoken van droog brandhout geeft tot wel 50 % meer rendement dan nat hout en uiteraard krijgt u het brandhout keurig verpakt en op afspraak bij u thuisbezorgd.


Een pallet brandhout of een Brandhout.com pallet?


Brandhout.com levert uitsluitend topkwaliteit brandhout. Elk houtblok brandhout wordt gecontroleerd en handmatig door onze inpakdames zeer compact gestapeld in stevige paletten. Bij ons dus geen korte "eindstukken" of veel ruimte tussen de houtblokken. Door de efficiënte wijze van brandhout verpakken, snelle en flexibele logistiek en uitstekende service mag u van ons verwachten dat we uw brandhout niet alleen leveren maar ook echt bezorgen!


Brandhout.com heeft een breed assortiment met diverse soorten brandhout. Het meeste brandhout is zowel natuurlijk gedroogd en ovengedroogd leverbaar in dikke JUMBO pallets, hele pallets, easy pallets en halve pallets. Tevens is essenhout en berkenhout ovengedroogd leverbaar in palletten met 66 of 90 netzakken.


Brandhout.com besteed maximale aandacht aan de kwaliteit van uw brandhout. We vinden het uitermate belangrijk dat u het brandhout geleverd krijgt waarmee u het meeste rendement haalt. Droog hout geeft veel meer energie en warmte en geen rook! Met ons brandhout heeft u stookplezier voor iedereen, ook voor uw buren!


 Goed droog en proper brandhout
 NIEUW Meerpalletkorting
Uitstekende service