• < 15:00 besteld = Direct verzonden

  • Gratis verzending in België & NL         

  • Green & Clean Brandhout

  • Veilig kopen & Achteraf betalen

Openhaardhout

Op zoek naar droog openhaardhout voor uw houtkachel, open haard, cassette of tuinhaard? Brandhout.com leverancier van topkwaliteit openhaardhout heeft een ruim assortiment topkwaliteit openhaardhout in stevige en royale pallets te koop.

Openhaardhout

Brandhout.com heeft een zeer uitgebreid assortiment openhaardhout. Zo kunt u de soort openhaardhout kopen die u wenst in de hoeveelheid die u nodig heeft. Brandhout.com heeft het gehele jaar droog openhaardhout op voorraad, het is dus niet noodzakelijk om voor een jaar vooruit openhaardhout te kopen. Onderstaand vindt u alvast onze hardlopers, in het menu links vindt u de categorieën met de u wellicht bekende royale pallets openhaardhout.

Openhaardhout assortiment

Brandhout.com heeft een breed assortiment met diverse soorten openhaardhout te koop. Het meeste openhaardhout is zowel natuurlijk gedroogd en ovengedroogd leverbaar in dikke JUMBO pallets, hele pallets, easy pallets en halve pallets.

Essenhout

Essenhout is één van de meest verkochte houtsoorten van Brandhout.com. Ideaal stookhout voor uw houtkachel of open haard dat rustig brandt en heerlijke gelijkmatige warmte afgeeft.

Berkenhout

Berkenhout wordt nog wel eens onderschat als haardhout, toch is berkenhout één van de meest geschikte haardhout soorten voor kleinere kachels, inbouwcassettes en open haarden.

Eikenhout

Eikenhout staat bij menigeen bekend als het beste kachelhout dat er is. Traag brandend met weinig rook en een warme vlam. Droog eikenhout kan het hele seizoen aangekocht worden door toepassing van de nieuwste en meest duurzame droogtechnieken.

Beukenhout

Brandhout beuk is een van de meest harde brandhout soorten. Beukenhout brandt traag geeft de meeste warmte met weinig rook. Dit beuk openhaardhout is in een speciale trommeldroger geproduceerd.

Elzenhout

Elzenhout is zachter openhaardhout dat makkelijk brandt, niet "spat" en zeer geschikt is voor speksteenkachels die puur voor de warmte gestookt worden. Zoekt u een houtsoort voor uw speksteenkachel die ook langer brandt dan is essenhout of beukenhout de juiste keuze.

Openhaardhout op pallet van Brandhout.com!

Brandhout.com levert uitsluitend topkwaliteit haardhout in stevige en royale pallets. Elk houtblok openhaardhout wordt gecontroleerd en handmatig door onze inpakdames zeer compact gestapeld in stevige paletten. Bij ons dus geen korte "eindstukken" of veel ruimte tussen de houtblokken. Door de efficiënte wijze van stookhout verpakken, snelle en flexibele logistiek en uitstekende service mag u van ons verwachten dat we uw stookhout niet alleen leveren maar ook echt bezorgen!

 Goed droog en proper brandhout
 Meerpalletkorting & Spaarpunten
Uitstekende service